Zernike Campus Run Bike Run

Uitslagen

In het menu onder uitslagen kunt u de uitslagen van afgelopen zondag vinden. De wedcie van GSTV Tritanium kijkt terug op een zeer geslaagde middag in Groningen. We willen daarom de sponsoren van de Duathlon Groningen nogmaals bedanken, net zoals alle vrijwilligers. 

   

De Wit en Bouma winnaars Duathlon Groningen

Vandaag vond de Duathlon Groningen plaats. Onder winderige omstandigheden werd deze wedstrijd georganiseerd door GSTV Tritanium op en rond het zernike complex. Bij de heren was het Coen de Wit die de overwinning pakte en bij de dames was het Stefanie Bouma, lid van de organiserende vereniging, die een eerste plek behaalde. 
         Na de eerste run was er een kopgroep ontstaan van 3 met daarin de Wit, Van der Kruijs en Van de Heijde. Kort daarachter volgden van der Smissen en Scheurs. De Wit wist echter op de fiets de wedstrijd naar zijn hand te zetten, en kwam na dit onderdeel met een grote voorsprong terug voor de tweede wissel. Van der Kruijs en Van der Heijde volgden daarachter maar konden het geslagen gat niet meer dichten. Van der Heijden wist achter De Wit de tweede plek op te eisen en tevens de winst bij het NSK duathlon. Van der kruijs werd hier tweede, nog voor Jos Wilbrink.
          Bij de dames maakte Bouma er een one woman show van. Ze pakte bij de eerste run resoluut de leiding en stond deze gedurende de wedstrijd niet meer af. De spanning was daarom niet al te groot bij de dames tijdens de Duathlon Groningen. Achter Bouma was het Sandra de Jonghe die de tweede werd, voor Tinga. Bij het NSK voor de dames pakte Bijlsma de winst. Achter haar werd Hanna de Jong tweede, voor Lotte Hobbelt. 
          De wedcie van GSTV Tritanium wil alle vrijwilligers en sponsoren heel erg bedanken voor alle hulp. Dankzij alle inzet was de wedstrijd vandaag een groot succes!

Nadere uitslagen volgen zsm 

   

Voorinschrijving gesloten

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Na-inschrijven op de dag zelf is ook nog mogelijk, tot uiterlijk 45 minuten voor de start van de Sprint Afstand. Dit betekent dat na-inschrijving mogelijk is tot 13:15. Om alvast in de stemming te komen, check deze link voor een filmpje van vorig jaar:http://www.youtube.com/watch?v=xqB_OhnjZsI
     Voor deelnemers die al staan ingeschreven: u dient zich ook voor 13:15 te melden zodat u uw startpakket krijgt overhandigt. Kom op tijd zodat we geen vertraging oplopen!
 

Kinderserie
Helaas heeft de wedcie moeten besluiten de kinderserie niet door te laten gaan. De reden hiervoor is dat er te weining voor-inschrijvingen waren. Alle middelen zullen daarom ingezet worden om de Sprint Afstand tot een succes te maken!

   

Voorinschrijving tot woensdag

De voorinschrijving duurt nog maar 2 dagen! Woensdag zal deze sluiten. Schrijf je daarom nog snel in voor aankomende zondag. Inschrijven zelf zal ook mogelijk zijn op de dag zelf en is onbeperkt mogelijk, maar kost € 2,50 meer en kan tot 45 minuten voor de start.
        Het belooft zondag een mooie dag te worden, met uitstekend duathlon weer! Er doen ook dit jaar weer nationale toppers mee aan de Duathlon Groningen, onder andere Armand van der Smissen en Stefanie Bouma zullen zondag van start gaan. Voor het NSK wordt een tweestrijd verwacht bij de mannen tussen Erik van de Heijden en Juul van der Kruijs. Bij de vrouwen is het waarschijnlijk een open strijd zonder echte top-favoriet. 

Programmaboekje
Het programmaboekje, wat ook al te downloaden is in het vorige nieuwsbericht, zal donderdag naar de voorinschrijvers worden toegestuurd via de mail. Hou daarom je mailbox in de gaten!

   

Pagina 4 van 12