Zernike Campus Run Bike Run

Programma boekje online

Vanaf nu kunt u het programmaboekje bekijken op deze site, door het bestand in de bijlage te openen (zie hieronder). Hierin staat alle relevante informatie vermeld die nodig is tijdens de Duathlon Groningen, zoals openingstijden van het Parc Fermée, de openingstijden van het wedstrijdsecretariaat en het af te leggen parcours. Lees het boekje dan ook in zijn geheel door, om misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen zodat u zonder stress van start kunt gaan op zondag 9 juni!

 

Voor-inschrijven
Daarnaast is het nog tot woensdag 5 juni mogelijk om u via een voor-inschrijving aan te melden voor de Duathlon Groningen. Hierna is inschrijving alleen nog mogelijk op zondag, tot drie kwartier voor aanvang van de desbetreffende serie. Voor de kinder-serie betekent dit dat inschrijven op zondag mogelijk is tot 12:15 uur, en voor de Sprint Afstand betekent dit dat na-inschrijven mogelijk is tot 13:15 uur. LET OP: de kosten voor na-inschrijving bedragen €2,50 meer dan voorinschrijven en dienen contant te worden voldaan op zondag 9 juni. Wij raden dan ook iedereen aan om zich de aankomende week nog aan te melden.
LET OP: de kinderserie telt totnogtoe 1 voorinschrijving. De WedstrijdCommissie is helaas genoodzaakt deze serie  af te blazen indien er voor volgende week woensdag (5 juni) niet minstens 5 voor-inschrijvingen zijn. Hierover zal dan uiteraard duidelijk gecommuniceerd worden. 

 

Succesvolle clinic
Afgelopen maandag (27 mei) organiseerde de wedstrijd commissie van GSTV Tritanium een wissel clinic. Zoals de naam al doet vermoeden, lag de nadruk van deze clinic op het derde onderdeel van een duathlon, de wissel. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd er verzameld bij onze sponsor Dijkman Sport. Hierna werd werd er diverse keren door de deelnemers op zowel de eerste als tweede wissel geoefend, waarbij een ervaren tri- en duathleet allereerst een goed voorbeeld gaf. Permalink voor ingesloten afbeelding

Attachments:
Download this file (programmaboekje_duathlon_2013.pdf)Programmaboekje Duathlon 2013[ ]735 Kb
   

Vrijwilligers gevraagd!

De wedcie van tritanium is nog op zoek naar enkele vrijwilligers om op 9 juni een mooie wedstrijd neer te kunnen zetten. Schroom niet en meld je aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor de vrijwilligers wordt dit jaar speciaal een BBQ georganiseerd na afloop van de wedstrijd, welke plaatsvindt bij de voorzitter van GSTV Tritanium thuis! De kosten hiervoor worden zo laag mogelijk gehouden, maar houd ongeveer rekening met € 5. Dit is inclusief drank!

Clinic
Op maandag 27 mei organiseerst de wedcie van tritanium eerst nog een clinic. Tijdens deze clinic zal de wissel van het fietsen naar het lopen centraal staan. Een ervaren atleet zal alle ins en outs van een goede wissel uitleggen, waarna deelnemers aan de clinic daarna de uitleg onder begeleiding in de praktijk kunnen toepassen! Deelname is geheel kosteloos en iedereen is welkom om deel te nemen! Opgeven is niet nodig. De clinic start om 19:30 uur vanaf onze sponsor Dijksmansport (Melisseweg 83 te Groningen). Tot dan!

   

Voorbereidingen in volle gang!

Voor de Duathlon Groningen zijn de voorbereidingen op het moment in volle gang. De inschrijvingen stromen inmiddels redelijk binnen. Dit jaar is het ook weer mogelijk u in te schrijven op de dag zelf, hier zijn echter wel € 2,50 extra kosten aan verbonden.

Runnersworld Zwemloop
Volgende week zondag (14 april) organiseert de wedstrijdcommissie eerst nog de Runnersworld Zwemloop (zie ook www.zwemloop.tritanium.nl). Ook deze wedstrijd zal plaatsvinden op en rond het zernike complex in Groningen, waarbij het zwemmen plaatsvindt in het Willem-Alexander Sportcentrum. 

 

Wellicht tot volgende week en anders tot 9 juni!

   

Duathlon Groningen verplaatst

In tegenstelling tot eerdere berichten zal de Duathlon Groningen dit jaar op zondag 9 juni plaatsvinden! De Wedstrijdcommissie heeft al grote stappen gezet op weg naar weer een mooi evenement op en rond het zernike terrein in Groningen. Zo zal wederom kleed- en douche-gelegenheid beschikbaar zijn in het Willem-Alexander Sportcentrum en zijn er weer masseurs geregeld voor na de wedstrijd. Ook de traditionele kaffee und kuchen zal natuurlijk niet ontbreken. 

Op deze site zullen regelmatig updates verschijnen. Houd deze daarom in de gaten en stay tuned!

   

Pagina 5 van 12