Zernike Campus Run Bike Run

Programmaboekje online en sluiting voor-inschrijving

Vanaf nu kunt u het programmaboekje bekijken op deze site, door het bestand in de bijlage te openen (zie hieronder). Hierin staat alle relevante informatie vermeld die nodig is tijdens de Cyclespeed Duathlon, zoals openingstijden van het Parc Fermée, de openingstijden van het wedstrijdsecretariaat en het af te leggen parcours. Lees het boekje dan ook in zijn geheel door, om misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen zodat u zonder stress van start kunt gaan op zondag!

Daarnaast is het nog tot vandaag mogelijk om u via een voor-inschrijving aan te melden voor de Cyclespeed duathlon. Hierna is inschrijving alleen nog mogelijk op zondag, tot drie kwartier voor aanvang van de desbetreffende serie. Voor de kinder-serie betekent dit dat inschrijven op zondag mogelijk is tot 12.15, en voor de Sprint Afstand tot 13.15. In dat geval dient u het deelname bedrag contact te voldoen, welke € 2 hoger is dan tijdens de voor-inschrijving.

Tot zondag!

Attachments:
Download this file (programmaboek_duathlon_2012v2.pdf)Programma boekje 2012[ ]646 Kb
   

Inschrijven tot maandag

Tot aanstaande maandag, 14 mei, is het mogelijk u online in te schrijven voor de 8e editie van de Cyclespeed Duathlon die door GSTV Tritanium georganiseerd wordt op en rond het Zernike Complex in Groningen. Hierna is inschrijving alleen nog mogelijk op de wedstrijddag zelf, zondag 20 mei. In dat geval zijn er  € 2 kosten extra verbonden aan een inschrijving, ongeacht op welke afstand u van start gaat.

Het aantal online inschrijvingen tot nu toe staat op 75 deelnemers. Hierbij bevinden zich atleten uit de Nederlandse duathlon-top zoals Armand van der Smissen, Erik van der Heijden en Ben Plantinga. Bij de dames staan onder andere de gezusters Lizette en Marieke van der Vegt ingeschreven, alsook Ingrid Tempert en Talisa van der Fluit. 

Verder kunt u op de site, onder het kopje Wedstrijd-->parcours, de parcoursen bekijken zoals deze gevolgd dienen te worden tijdens de wedstrijd, zowel voor de sprint afstand als voor kids-serie. Aan het begin van volgende week zal het programmaboekje online staan, waarin alle info staat omtrent de wedstrijddag.

De Wedstrijdcommissie van Tritanium gaat er voor zorgen dat 20 mei alles in orde is om een leuke en goed wedstrijd neer te zetten wanneer het startschot valt!

   

Succesvolle clinic

Vandaag, 6 mei, organiseerde de wedstrijd commissie van GSTV Tritanium een wissel clinic. Zoals de naam al doet vermoeden, lag de nadruk van deze clinic op het derde onderdeel van een duathlon, de wissel. Onder het genot van bakje koffie bij onze co-sponsor Dijkman Sport werd er allereerst een klein praatje gehouden, waarin enkele belangrijke punten die voorbijkomen tijdens een wedstrijd in het algemeen en in het specifiek bij een wissel aangestipt werden. Hierna werd het kleine praatje in daden omgezet, en werd er diverse keren door de deelnemers op zowel de eerste als tweede wissel geoefend, waarbij een ervaren tri- en duathleet allereerst een goed voorbeeld gaf.

Al met al was het een zeer geslaagde ochtend!

De Wedcie richt nu het vizier volledig op 20 mei, wanneer de Cyclespeed Duathlon plaatsvindt op en rond het Zernike-complex in Groningen. De laatste voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang. Tot dan!

   

Clinic

Zondag 6 mei aanstaande zal er een duathlon clinic georganiseerd worden door de wedstrijd commissie. Deze clinic zal plaatsvinden bij Dijkman Sport (Melisseweg 83 te Groningen) en start om 10.30 uur. De aandacht zal met name liggen op het wisselen van het fietsen naar het lopen, een belangrijk onderdeel van de duathlon. Deze clinic staat open voor een ieder die graag nog wat tips en trics wil leren van een ervaren tri- en duathleet. Tot dan!

   

Pagina 7 van 12