Zernike Campus Run Bike Run

Nieuws update

Nu de Runnersworld Zwemloop alweer achter de rug is en succesvol is verlopen, is het voor de wedstrijd commissie van GSTV Tritanium nu zaak er alles aan te doen zondag 20 mei een strakke wedstrijd neer te zetten. Hieronder volgt diverse informatie om je goed voor te bereiden.

Schema's
In de bijgevoegde documenten staan twee trainingsschema's waarmee je je kunt voorbereiden op de Cyclespeed Duathlon. De 1 is voor de meer beginnende (duur)sporter, de ander voor de al wat meer getrainde (duur)sporter. Beide schema's gaan uit van een voorbereidingstijd van 4 weken. Er is bij deze schema's speciaal aandacht voor leden van Dijkmansport, 1 van de sponsoren van de wedstrijd. Leden van Dijkmansport krijgen € 5 korting op het inschrijfgeld.

Voorlopige deelnemers
Onder de voorlopige deelnemers zitten al aardig wat toppers verscholen. Zo heeft de wedstrijd commissie reeds toezeggingen van Armand van der Smissen, Erik van der Heijden en Stefanie Bouma dat zij bij de Cyclespeed Duathlon aanwezig zullen zijn. Daarnaast staan op de deelnemerslijsten namen als Ben Plantinga, Roland Besselink en Lizette van der Vegt (afgelopen week nog winnares van de zwemloop die ook door GSTV Tritanium werd georganiseerd).

Parcours
Onder het kopje wedstrijd-->parcours kunt u zelf het parcours bekijken voor de Cyclespeed Duathlon. Dit zijn dezelfde rondes als vorig jaar. LET OP: het asfalt op de weg langs het kanaal (Gaaikemadijk) ligt er niet optimaal bij. Kijk hier tijdens de wedstrijd dan ook goed uit en zorg dat het fiets materiaal in orde is. Verder ligt de fietsronde er goed bij, en is er zelfs een gedeelte opnieuw geasfalteerd en zijn op dit gedeelte (Hoogeweg) de verkeersdrempels vervangen waardoor er ook tijdens de wedstrijd een veiligere verkeerssituatie ontstaat.

Tot 20 mei!

Attachments:
Download this file (SchDuBeginner12.pdf)SchDuBeginner12.pdf[ ]499 Kb
Download this file (SchDuGevordert12.pdf)SchDuGevordert12.pdf[ ]418 Kb
   

Voorbereidingen in volle gang

Voor de Cyclespeed duathlon zijn de voorbereidingen op het moment in volle gang. De inschrijvingen stromen inmiddels redelijk binnen. Dit jaar is het ook mogelijk u in te schrijven op de dag zelf, hier zijn € 2 extra kosten aan verbonden.

Aanstaande zondag organiseert de wedstrijdcommissie eerst nog de Runnersworld Zwemloop. Ook deze wedstrijd zal plaatsvinden op en rond het zernike complex in Groningen, waarbij het zwemmen plaatsvindt in het Willem-Alexander Sportcentrum. Kijk hiervoor op zwemloop.tritanium.nl

Tot 20 mei!

   

Inschrijving geopend

 

De inschrijving voor de Cyclespeed Duathlon is geopend. Zie het kopje "deelname" en vervolgens "inschrijven". Inschrijven is ook mogelijk via de site van de Nederlandse Triathlon Bond. Hopelijk tot ziens op 20 mei!

 

   

Cyclespeed Duathlon 2012

Inmiddels wordt er door een (deels) nieuwe wedstrijd-commissie van G.S.T.V. Tritanium al weer hard gewerkt om de 8e editie tot een groot succes te maken. Dit jaar zal de wedstrijd op 20 mei plaatsvinden, schrijf deze datum dan ook vast op in uw agenda. Zoals gewoonlijk zal er wederom een sprint duathlon plaatsvinden op en rond het Zernike complex in Groningen.

Net zoals voorgaande jaren zal ook tijdens deze editie van de Cyclespeed Duathlon het Nederlands Studenten Kampioenschap Duathlon plaatsvinden.

Nieuw dit jaar is dat er ook een kinder-serie wordt georganiseerd voor de jongere deelnemers. De precieze invulling van het hele evenement zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Wij hopen u allemaal aan de start te zien op 20 mei dit jaar.

   

Pagina 8 van 12